به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، حجتالاسلام والمسلمین نجفقلی سرایی، مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در سپاه عاشورا، عصر پنجشنبه ۱۸ تیرماه در مراسم بزرگداشت قائد شهید امت که در مصلی امام خمینی(ره) تبریز برگزار شد، اظهار کرد: امام شهید، دوستدار خدا بود و خداوند نیز او را عزیز و محبوب گرداند. حضور میلیونی مردم از لحظه وداع تا آیینهای تشییع و اقامه نماز در شهرهای مختلف، نشاندهنده جایگاه والای این شهید در میان امت اسلامی است.
وی با اشاره به نقش و جایگاه «امام شهید امت» افزود: این شهید در طول سالهای مسئولیت و همچنین حضور مستمر در خط مقدم جبهه مقاومت، همواره در کنار رزمندگان اسلام بود و در مسیر دفاع از اسلام و حمایت از مظلومان از هیچ تلاشی دریغ نکرد.
حجتالاسلام والمسلمین سرایی حضور گسترده مردم در مراسمهای تشییع را کمنظیر توصیف کرد و گفت: این حضور عظیم، جلوهای از پیوند عمیق ملتهای مسلمان با آرمانهای شهدا و فرهنگ مقاومت بود.
مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در سپاه عاشورا با بیان اینکه مکتب شهدا، انسانهای بزرگی را تربیت کرده است، اظهار کرد: این مکتب شخصیتهایی همچون شهید قاسم سلیمانی و شهید مهدی باکری را پرورش داده و مسیر عزت، ایثار و مقاومت را تداوم بخشیده است.
وی با تأکید بر اینکه امام شهید امت جان خود را در راه اعتلای دین، دفاع از مظلومان و پاسداری از ارزشهای اسلامی فدا کرد، افزود: او تا آخرین لحظه عمر، خود را وقف آرمانهای اهلبیت(ع) و دفاع از امت اسلامی کرده بود و در برابر دشمنان اسلام با صلابت ایستاد.
حجتالاسلام والمسلمین سرایی همچنین از شهدای جبهه مقاومت و شهید سید حسن نصرالله یاد کرد و گفت: فرماندهان و رزمندگان مقاومت با ایثار و جانفشانی، از آرمانهای اسلام و امت اسلامی دفاع کردند و راه آنان همچنان ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به حضور مردم عراق در مراسمهای مرتبط با امام شهید امت گفت: مردم نجف، کربلا و عشایر عراق با حضور گسترده خود، حمایت از جبهه مقاومت و مرجعیت شیعه را به نمایش گذاشتند و این حضور، پیام روشنی برای دشمنان داشت.
مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در سپاه عاشورا با تأکید بر ادامه راه شهدا اظهار کرد: ملتهای مسلمان و آزادیخواهان جهان راه شهیدان را ادامه خواهند داد و خون شهدا بیپاسخ نخواهد ماند.











نظر شما